Over ons

Mijn naam is Bart Wallegie en samen met mijn team zijn wij Wallie Woods. Waar het begon als een hobby mag ik nu zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een stijlvol en innoverend bedrijf. 

Van het werken met ons houden, daar houden wij van. Van een paar houten planken een prachtige en unieke tafel maken, daar krijgen we energie van! En nog steeds glunderen we als we met passend maatwerk een mooi design iemand blij mogen maken. 

Een salontafel, tuintafel, loungesets en persoonlijke interieurvoorwerpen voor thuis, volledige kantoorinrichting, maar ook een bbq tafel, reclamebord of wat u maar kunt bedenken voor in de horeca. Bij Wallie Woods kunt u terecht voor al uw op maat gemaakte houten meubelen.

Bij Wallie Woods wordt u meubelstuk 100% uniek en met liefde voor de kunst gemaakt!!

Het grote en unieke voordeel bij ons is dat u rechtstreeks contact heeft met de bouwer en geen tussen kanalen. Daardoor is hebben we korte lijntjes en kunnen we snel schakelen

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Zit uw ontwerp/idee er niet bij? Neem dan contact met ons op! We maken graag samen met u een ontwerp!